Take away feestdagen

soepen

  • Bisque van schaaldieren per liter

    € 14
  • Witloof roomsoep per liter

    € 9
  • Pompoensoep per liter

    € 9

Voorgerecht

  • Cannelloni met gekonfijte rundswang, eendenlever en dooierzwam

    € 19
  • Huis gemaakte garnaalkroket per stuk

    € 8
  • Huisgemaakte kaaskroketten met Grimbergen kaas per stuk

    € 6
  • Open lasagne

    met schorseneer, kreeft, St. Jacobsnoot, koolrabi en kervelcoulis
    € 28
  • Schots gerookte zalm met garnituur

    € 16
  • St. Jacobs noten

    met schorseneren, kalamansi en jasmijn blanke boter
    € 22

Hoofdgerecht

  • Hertenkalf filet, witloof, Butter nut, veenbessen en duchesse aardappelen

    € 34
  • Fazant Brabançonne, gevulde appel en duchesse aardappelen

    € 32
  • Ragout van ree, wildgarnituur en duchesse aardappelen

    € 30
  • Kabeljauwhaasje Ostendaise, spinazie en mousseline aardappelen

    € 30
  • Grietfilet

    met venkel, pastinaak, Butter nut, mousseline aardappelen en jus met graanmosterd
    € 32

Dessert

  • Biscuit met amandel, mousse van platte kaas en bosbes

    € 10
  • Cheesecake met blauwe bessen

    € 10
  • Crème karamel met peren en hazelnootmousse

    € 10
  • Kaasplank met 5 soorten en briochebrood p.p.

    € 15