soepen

  • Bisque van schaaldieren per liter

    € 14
  • Witloof roomsoep per liter

    € 9
  • Pompoensoep per liter

    € 9

Voorgerecht

  • Ravioli met baars, kreeft en ricotta

    € 19
  • Cannelloni met gekonfijte rundswang, foie gras en girolles

    € 19
  • Huis gemaakte garnaalkroket per stuk

    € 7
  • Huisgemaakte kaaskroketten met Grimbergen kaas per stuk

    € 5
  • Kreeftstaart en langoustine

    fris slaatje, kerstomaat, croutons en agrum vinaigrette
    € 28
  • Kwartelfilet met flan van champignons en sjalot

    € 19
  • Schots gerookte zalm met garnituur

    € 15
  • St jacobsnoten, knolselder, jonge wortel, boschampigons in zijn bouillon

    € 22

Hoofdgerecht

  • Hertenkalf filet, witloof, Butter nut, veenbessen en duchesse aardappelen

    dragonsaus, kriel aardappeltjes, boontjes, raapjes en bloemkool
    € 34
  • Fazant Brabançonne, gevulde appel en duchesse aardappelen

    € 31
  • Ragout van ree, wildgarnituur en duchesse aardappelen

    € 30
  • Kabeljauwhaasje Ostendaise, spinazie en mousseline aardappelen

    € 29
  • Grietfilet

    met venkel, pastinaak, Butter nut, mousseline aardappelen en jus met graanmosterd
    € 31

Dessert

  • chocolade gebakje met praliné en hazelnoot

    € 10
  • Cheesecake met blauwe bessen

    € 10
  • Karamel zandgebak

    € 10
  • Kaasplank met 5 soorten en briochebrood p.p.

    € 14