Take away feestdagen

soepen

  • Bisque van schaaldieren per liter

    € 14
  • Witloof roomsoep per liter

    € 9
  • Pompoensoep per liter

    € 9

Voorgerecht

  • Huis gemaakte garnaalkroket per stuk

    € 8
  • Huisgemaakte kaaskroketten met Grimbergen kaas per stuk

    € 6
  • Open lasagne met langoest staart

    pastinaak, spinazie, tuinboon en kervelcoulis
    € 28
  • Schots gerookte zalm met garnituur

    € 18
  • St. Jacobs noten

    met wortelen op een fijn taartje, champagnesaus
    € 24
  • Carpaccio van rode biet

    kruidenkaas en walnoten (veggie)
    € 20

Hoofdgerecht

  • Hertenkalf filet,

    witloof, Butter nut, kweepeer veenbessen en duchesse aardappelen
    € 35
  • Fazant Brabançonne, gevulde appel en duchesse aardappelen

    € 35
  • Ragout van ree, wildgarnituur en duchesse aardappelen

    € 31
  • Kabeljauwhaasje Ostendaise, spinazie en mousseline aardappelen

    € 35
  • Grietfilet

    met venkel, pastinaak, Butter nut, mousseline aardappelen en jus met graanmosterd
    € 35
  • Groentetajine met vijg

    ravioli met ricotta en spinazie (veggie)
    € 24

Dessert

  • Croustillant van peer-karamel

    banketbakkersroom en babypeertje
    € 11
  • Cheesecake met blauwe bessen

    € 11
  • Crème karamel met peren en hazelnootmousse

    € 11
  • Kaasplank met 5 soorten en briochebrood p.p.

    € 14