soepen
- Bisque van schaaldieren per liter€ 14
- Witloof roomsoep per liter€ 9
- Pompoensoep per liter€ 9
Voorgerecht
- Cannelloni met gekonfijte rundswang, eendenlever en dooierzwam€ 19
- Huis gemaakte garnaalkroket per stuk€ 8
- Huisgemaakte kaaskroketten met Grimbergen kaas per stuk€ 6
- Open lasagnemet schorseneer, kreeft, St. Jacobsnoot, koolrabi en kervelcoulis€ 28
- Schots gerookte zalm met garnituur€ 16
- St. Jacobs notenmet schorseneren, kalamansi en jasmijn blanke boter€ 22
Hoofdgerecht
- Hertenkalf filet, witloof, Butter nut, veenbessen en duchesse aardappelen€ 34
- Fazant Brabançonne, gevulde appel en duchesse aardappelen€ 32
- Ragout van ree, wildgarnituur en duchesse aardappelen€ 30
- Kabeljauwhaasje Ostendaise, spinazie en mousseline aardappelen€ 30
- Grietfiletmet venkel, pastinaak, Butter nut, mousseline aardappelen en jus met graanmosterd€ 32
Dessert
- Biscuit met amandel, mousse van platte kaas en bosbes€ 10
- Cheesecake met blauwe bessen€ 10
- Crème karamel met peren en hazelnootmousse€ 10
- Kaasplank met 5 soorten en briochebrood p.p.€ 15