Onze Kaart

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Voorgerechten

(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
  • Kreeftenstaart

    prei, wortel en blanke boter
    € 24
  • Fris slaatje met gerookte eendenborst

    Ajuin konfijt, jonagold, komkommer en krokant spek
    € 22
  • Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

    € 19
  • Gebakken eendenlever

    tatin van witloof, granny smith en peperkoek
    € 26
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje

    met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes
    € 19
  • Eendenlever terrine

    vijgen konfijt en brioche met rozijnen
    € 26
  • Op vel gebakken skrei

    Portobello, buttenut en bouillon van eekhoorntjesbrood
    € 21

Hoofdgerechten

  • Risotto del Nord met skrei

    € 32
  • Rog vleugel “Meunière”

    hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen
    € 30
  • Brandade

    Met duo van tarbot en pladijs met saffraan
    € 35
  • Gevulde parelhoen op Normandische wijze

    Gekaramelliseerde appel, groene asperges en aaardappelgratin
    € 32
  • Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 37
  • Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 35
  • Saus naar keuze

    Béarnaise€ 4
    Choron€ 4
    Groene peperroom€ 4
    Archiduc€ 4

Dessert

  • Biscuit met amandel

    mousse van platte kaas en bosbes
    € 11
  • vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"

    € 11
  • Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit

    € 11
  • kaasbord met briochebrood

    € 14
  • Crème brulée

    € 11

Business Lunch

  • Voorgerecht & hoofdschotel

    € 28