Onze Kaart

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Voorgerechten

(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
  • Gerookte eend

    mousse van kruidenkaas, mango en vijg
    € 22
  • Kort gebakken Sint-Jacobsnoten

    aardpeer en schorseneer
    € 24
  • Gerookte paling "groen"

    met appel en witloof
    € 22
  • Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

    € 21
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje

    met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes
    € 20
  • Tatin van witloof

    gebakken eendenlever, granny smith en peperkoek
    € 26

Hoofdgerechten

  • Kabeljauwhaasje

    béarnaise, jonge spinaziescheuten, gebakken gnocchi
    € 35
  • Gebakken zeetong

    seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes
    € 39
  • Rog vleugel “Meunière”

    hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen
    € 32
  • Fazantfilet

    witloof, zilveruitjes, dadel, boschampignons en zoete aardappel
    € 36
  • Hazenrug filet

    kastanje, stoofappel, veenbes, spruitjes en knolselderpuree
    € 35
  • Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 38
  • Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 37
  • Saus naar keuze

    Béarnaise€ 4
    Choron€ 4
    Groene peperroom€ 4
    Archiduc€ 4

Dessert

  • Trio van chocolade

    € 11
  • vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"

    € 11
  • Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit

    € 11
  • kaasbord met briochebrood

    € 14

Business Lunch

  • Voorgerecht & hoofdschotel

    € 28