Onze Kaart
De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment
Voorgerechten
(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
- Kreeftenstaartprei, wortel en blanke boter€ 24
- Gemarineerde ossenhaas,rode biet, gekonfijte gember en noedelsalade€ 23
- Tarbot, jonge prei en Hollandaise saus€ 24
- Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek€ 21
- Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatjemet krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes€ 20
- Tatin van witloofgebakken eendenlever, granny smith en peperkoek€ 26
Hoofdgerechten
- Skrei op vel gebakken,pastinaak, aardappelnestjes en coulis van kervel€ 35
- Gebakken zeetongseizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes€ 39
- Rog vleugel “Meunière”hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen€ 32
- Het beste van het kalf,groene asperges en duchesse aardappelen€ 35
- Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 38
- Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 37
- Saus naar keuzeBéarnaise€ 4Choron€ 4Groene peperroom€ 4Archiduc€ 4
Dessert
- Biscuit van peer, mousse van granaatappel en rood fruit€ 11
- vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"€ 11
- Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit€ 11
- kaasbord met briochebrood€ 14
Business Lunch
- Voorgerecht & hoofdschotel€ 28