Onze Kaart
De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment
Voorgerechten
(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
- Tataar van Charolais handgesnedenavocado, zure room en aardappelchips€ 24
- Salsa van tomaat en rucolazeebarbeel en mierikswortel€ 23
- Vitello tonnato€ 22
- Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek€ 22
- Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatjemet krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes€ 21
- Tatin van witloofgebakken eendenlever, granny smith en peperkoek€ 27
Hoofdgerechten
- Gegrilde tonijnpreiwit, gele mergpompoen en sobanoedels€ 34
- Gebakken zeetongseizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes€ 40
- Rog vleugel “Meunière”hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen€ 33
- Jonge duiferwten, sla en patatas bravas€ 35
- Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 40
- Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 39
- Saus naar keuzeBéarnaise€ 4Choron€ 4Groene peperroom€ 4Archiduc€ 4
Dessert
- Meloensoepje, bergamot, munt en vanille-ijs€ 11
- vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"€ 11
- Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit€ 11
- kaasbord met briochebrood€ 14
Business Lunch
- Voorgerecht & hoofdschotel€ 28