Onze Kaart
De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment
Voorgerechten
(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
- Gerookte eendmousse van kruidenkaas, mango en vijg€ 22
- Kort gebakken Sint-Jacobsnotenaardpeer en schorseneer€ 24
- Gerookte paling "groen"met appel en witloof€ 22
- Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek€ 21
- Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatjemet krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes€ 20
- Tatin van witloofgebakken eendenlever, granny smith en peperkoek€ 26
Hoofdgerechten
- Kabeljauwhaasjebéarnaise, jonge spinaziescheuten, gebakken gnocchi€ 35
- Gebakken zeetongseizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes€ 39
- Rog vleugel “Meunière”hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen€ 32
- Fazantfiletwitloof, zilveruitjes, dadel, boschampignons en zoete aardappel€ 36
- Hazenrug filetkastanje, stoofappel, veenbes, spruitjes en knolselderpuree€ 35
- Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 38
- Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 37
- Saus naar keuzeBéarnaise€ 4Choron€ 4Groene peperroom€ 4Archiduc€ 4
Dessert
- Trio van chocolade€ 11
- vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"€ 11
- Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit€ 11
- kaasbord met briochebrood€ 14
Business Lunch
- Voorgerecht & hoofdschotel€ 28