Onze Kaart

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Voorgerechten

(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
  • Saku van tonijn met sésam

    groene asperges en avocado
    € 22
  • Ravioli van gekonfijte ree en eendenlever

    heldere wildbouillon en mousse van knolselder
    € 21
  • Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

    € 19
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje

    met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes
    € 18
  • Gebakken eendenlever

    tatin van witloof, granny smith en peperkoek
    € 25
  • Eendenlever terrine

    uien konfijt en brioche met rozijnen
    € 26
  • gerookte eendenborst

    chutney van witloof, pijnboompitten en veldsla
    € 22

Hoofdgerechten

  • Roodbaars

    mergpompoen, kersttomaatjes, vitelotte aardappelen en kervelsausje
    € 33
  • Rog vleugel “Meunière”

    hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen
    € 30
  • Gebakken zeetong, seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes

    € 38
  • Hazerug filet

    groene kool, wildeman peer, veenbessen en friet van zoete aardappel
    € 35
  • Fazant filet

    kweepeer, witloof, oesterzwam en aardappelkroketten
    € 33
  • Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 37
  • Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 35
  • Saus naar keuze

    Béarnaise€ 4
    Choron€ 4
    Groene peperroom€ 4
    Archiduc€ 4

Dessert

  • Flan van kastanje

    chocolade en praline ijs
    € 10
  • vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"

    € 10
  • Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs

    € 10
  • fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs

    € 10
  • verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit

    € 10
  • kaasbord met briochebrood

    € 14
  • Crème brulée

    € 10

Business Lunch

  • Voorgerecht & hoofdschotel

    € 25