Onze Kaart

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Voorgerechten

(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
  • Kwartel filet

    oesterzwam, pastinaak en reductie van rode wijn en sjalot
    € 23
  • Tataki van tonijn

    slaatje van zeewier, soja en sesamolie
    € 24
  • Kort gebakken St. Jacobsnoten, witloof en saffraan

    € 25
  • Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

    € 22
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje

    met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes
    € 21
  • Tatin van witloof

    gebakken eendenlever, granny smith en peperkoek
    € 27

Hoofdgerechten

  • Pluma duroc de batallé

    bloemkool, zilverui, pickeld augurk en aardappelgratin
    € 35
  • Gebakken zeetong

    seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes
    € 40
  • Rog vleugel “Meunière”

    hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen
    € 33
  • Zonnevis filet met parmesaan

    venkel, spitskool, fettuccini met rode pesto
    € 35
  • Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 40
  • Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 39
  • Saus naar keuze

    Béarnaise€ 4
    Choron€ 4
    Groene peperroom€ 4
    Archiduc€ 4

Dessert

  • Zandtaartje met citroen

    € 11
  • vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"

    € 11
  • Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit

    € 11
  • kaasbord met briochebrood

    € 14

Business Lunch

  • Voorgerecht & hoofdschotel

    € 28