Onze Kaart

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Voorgerechten

(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
  • Rode poon

    knolselder en Zeeuwse mosseltjes
    € 22
  • Vitello tonnato

    € 21
  • Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

    € 19
  • Gebakken eendenlever

    tatin van witloof, granny smith en peperkoek
    € 26
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje

    met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes
    € 19
  • Eendenlever terrine

    vijgen konfijt en brioche met rozijnen
    € 26

Hoofdgerechten

  • Zeeduivel

    waterkers mousselineaardappelen, tuinbonen en dille
    € 31
  • Rog vleugel “Meunière”

    hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen
    € 30
  • paling in't groen met frietjes

    € 35
  • Gebakken zeetong, seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes

    € 38
  • Zomerhert koteletten

    krieltjes, bietjes en raapjes
    € 34
  • Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 37
  • Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 35
  • Saus naar keuze

    Béarnaise€ 4
    Choron€ 4
    Groene peperroom€ 4
    Archiduc€ 4

Dessert

  • Vanille pavlova

    watermeloen en citrus banketbakkersroom
    € 10
  • vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"

    € 10
  • Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs

    € 10
  • fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs

    € 10
  • verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit

    € 10
  • kaasbord met briochebrood

    € 14
  • Crème brulée

    € 10

Business Lunch

  • Voorgerecht & hoofdschotel

    € 25