Voorgerechten
(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
- Rode poonknolselder en Zeeuwse mosseltjes€ 22
- Vitello tonnato€ 21
- Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek€ 19
- Gebakken eendenlevertatin van witloof, granny smith en peperkoek€ 26
- Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatjemet krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes€ 19
- Eendenlever terrinevijgen konfijt en brioche met rozijnen€ 26
Hoofdgerechten
- Zeeduivelwaterkers mousselineaardappelen, tuinbonen en dille€ 31
- Rog vleugel “Meunière”hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen€ 30
- paling in't groen met frietjes€ 35
- Gebakken zeetong, seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes€ 38
- Zomerhert kotelettenkrieltjes, bietjes en raapjes€ 34
- Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 37
- Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 35
- Saus naar keuzeBéarnaise€ 4Choron€ 4Groene peperroom€ 4Archiduc€ 4
Dessert
- Vanille pavlovawatermeloen en citrus banketbakkersroom€ 10
- vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"€ 10
- Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs€ 10
- fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs€ 10
- verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit€ 10
- kaasbord met briochebrood€ 14
- Crème brulée€ 10
Business Lunch
- Voorgerecht & hoofdschotel€ 25