Onze Kaart

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Voorgerechten

(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
  • Vitello tonnato

    € 22
  • Noordzeekrab

    met tapenade van tomaat, koolsalade en tabouleh
    € 24
  • Asperges à la flamende

    € 23
  • Gamba à la plancha met asperges “à la flamande”

    € 25
  • Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

    € 22
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje

    met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes
    € 21
  • Tatin van witloof

    gebakken eendenlever, granny smith en peperkoek
    € 27

Hoofdgerechten

  • Lamsfilet op hooi gegaard

    aardappelgratin, tuinbonen, erwten, jonge wortel en peultjes
    € 35
  • Gebakken zeetong

    seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes
    € 40
  • Rog vleugel “Meunière”

    hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen
    € 33
  • Gegratineerde zeewolf

    mergpompoen, asperge, kerstomaat en waterkerspurée
    € 32
  • Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 40
  • Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 39
  • Saus naar keuze

    Béarnaise€ 4
    Choron€ 4
    Groene peperroom€ 4
    Archiduc€ 4

Dessert

  • Bladerdeeg met rood fruit

    € 11
  • vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"

    € 11
  • Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit

    € 11
  • kaasbord met briochebrood

    € 14

Business Lunch

  • Voorgerecht & hoofdschotel

    € 28