Onze Kaart
De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment
Voorgerechten
(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
- Gegrilde asperges met goudbrasem filet,kwarteleitje, rucola met passievruchten vinaigrette€ 22
- Marmerterrine van gevogelte,eendenlever, Rillettes en fris groen€ 20
- Gamba à la planchamet asperges « à la flamande »€ 23
- Gebakken eendenlevertatin van witloof, granny smith en peperkoek€ 26
- Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek€ 21
- Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatjemet krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes€ 19
- Eendenlever terrinevijgen konfijt en brioche met rozijnen€ 26
Hoofdgerechten
- Zonnevis filetmet Parmezaan, venkel, spitskool, pappardelle met rode pesto€ 33
- Gebakken zeetongseizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes€ 39
- Rog vleugel “Meunière”hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen€ 31
- Lam traag gegaard,sarladaise aardappel, tuinbonen, erwten, jonge wortel en peultjes€ 32
- Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 38
- Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 37
- Saus naar keuzeBéarnaise€ 4Choron€ 4Groene peperroom€ 4Archiduc€ 4
Dessert
- Tiramisu met peer en vijg€ 11
- vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"€ 11
- Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit€ 11
- kaasbord met briochebrood€ 14
- Crème brulée€ 11
Business Lunch
- Voorgerecht & hoofdschotel€ 28