Voorgerechten
(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
Kalfszwezerik
Mechelse koekoek en wonton€ 21Cannelloni van grietfilet
broccoli, gele paprika en kervel€ 22Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek
€ 19Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje
met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes€ 18Gebakken eendenlever
tatin van witloof, granny smith en peperkoek€ 25Eendenlever terrine
vijgen konfijt en brioche met rozijnen€ 26
Hoofdgerechten
Wijfjes eenden filet
butternut, raapjes, spitskool en rode biet€ 28Rog vleugel “Meunière”
hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen€ 30Gebakken zeetong, seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes
€ 38Op vel gebakken skrei
fondant aardappelen, prei en blanke boter€ 29Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje
€ 37Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje
€ 35Saus naar keuze
Béarnaise€ 4Choron€ 4Groene peperroom€ 4Archiduc€ 4
Dessert
Panna cotta met rood fruit
crunch, mousse en ijs van granaatappel€ 10vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"
€ 10Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs
€ 10fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs
€ 10verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit
€ 10kaasbord met briochebrood
€ 14Crème brulée
€ 10
Business Lunch
Voorgerecht & hoofdschotel
€ 25