Onze Kaart
De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment
Voorgerechten
(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
- Kwartel filetoesterzwam, pastinaak en reductie van rode wijn en sjalot€ 23
- Tataki van tonijnslaatje van zeewier, soja en sesamolie€ 24
- Kort gebakken St. Jacobsnoten, witloof en saffraan€ 25
- Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek€ 22
- Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatjemet krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes€ 21
- Tatin van witloofgebakken eendenlever, granny smith en peperkoek€ 27
Hoofdgerechten
- Pluma duroc de batallébloemkool, zilverui, pickeld augurk en aardappelgratin€ 35
- Gebakken zeetongseizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes€ 40
- Rog vleugel “Meunière”hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen€ 33
- Zonnevis filet met parmesaanvenkel, spitskool, fettuccini met rode pesto€ 35
- Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 40
- Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje€ 39
- Saus naar keuzeBéarnaise€ 4Choron€ 4Groene peperroom€ 4Archiduc€ 4
Dessert
- Zandtaartje met citroen€ 11
- vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"€ 11
- Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs€ 11
- verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit€ 11
- kaasbord met briochebrood€ 14
Business Lunch
- Voorgerecht & hoofdschotel€ 28