Onze Kaart

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Voorgerechten

(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
  • Babykreeft

    lauwe bouillon met groene asperges en fijne groentjes
    25 €
  • Tartaar van kalf,

    venkel, kerstomaat en dragon mayonaise
    23 €
  • Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

    18 €
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje

    met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes
    18 €
  • Vitello tonato

    23 €
  • Eendenlever terrine

    mango chutney en brioche met rozijnen
    25 €

Hoofdgerechten

  • Kabeljauw

    jonge spinazie, mergpompoen, aardappelmousseline en kreeften béarnaise
    31 €
  • Rog filet met groene asperges, waterkers mousseline, jus van garnalen

    29 €
  • Gebakken zeetong, seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes

    36 €
  • Jonge duif

    dauphine aardappelen, boontjes, witte wortel en tuinbonen
    30 €
  • Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    35 €
  • Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    33 €
  • Saus naar keuze

    4 €Béarnaise
    4 €Choron
    4 €Groene peperroom
    4 €Archiduc

Dessert

  • Rode soes

    aardbeien en vers gedraaid vanille-ijs
    10 €
  • vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"

    10 €
  • Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs

    10 €
  • fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs

    10 €
  • verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit

    10 €
  • kaasbord met briochebrood

    14 €
  • Crème brulée

    10 €

Business Lunch

  • Voorgerecht & hoofdschotel

    25 €