Voorgerechten
(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
Babykreeft
lauwe bouillon met groene asperges en fijne groentjes25 €Tartaar van kalf,
venkel, kerstomaat en dragon mayonaise23 €Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek
18 €Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje
met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes18 €Vitello tonato
23 €Eendenlever terrine
mango chutney en brioche met rozijnen25 €
Hoofdgerechten
Kabeljauw
jonge spinazie, mergpompoen, aardappelmousseline en kreeften béarnaise31 €Rog filet met groene asperges, waterkers mousseline, jus van garnalen
29 €Gebakken zeetong, seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes
36 €Jonge duif
dauphine aardappelen, boontjes, witte wortel en tuinbonen30 €Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje
35 €Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje
33 €Saus naar keuze
4 €Béarnaise4 €Choron4 €Groene peperroom4 €Archiduc
Dessert
Rode soes
aardbeien en vers gedraaid vanille-ijs10 €vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"
10 €Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs
10 €fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs
10 €verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit
10 €kaasbord met briochebrood
14 €Crème brulée
10 €
Business Lunch
Voorgerecht & hoofdschotel
25 €