Onze Kaart

De keuken is ambacht, ambacht vraagt geduld, geniet van dit moment

Voorgerechten

(worden niet als hoofdschotel geserveerd)
  • Tataar van Charolais handgesneden

    gemarineerde tomaat, en aardappelchips
    € 21
  • Salsa van tomaat en rucola

    met wang van zeewolf en mierikswortel 23.00
    € 23
  • Risotto met groene kikkererwten

    en wilde rode garnaal 22.00
    € 22
  • Huisbereide garnaalkroketten, puur en klassiek

    € 21
  • Carpaccio van ossenhaas, pesto, slaatje

    met krullen van Pecorino verfrist met appelkappertjes
    € 19
  • Eendenlever terrine

    vijgen konfijt en brioche met rozijnen
    € 26

Hoofdgerechten

  • Kabeljauwhaasje

    met mosterd en dragon, prei, kerstomaat en zoete aardappel 33.00
    € 33
  • Gebakken zeetong

    seizoenslaatje met schaafsel van Parmezaanse kaas en frietjes
    € 39
  • Rog vleugel “Meunière”

    hazelnootboter, kappers en mousseline aardappelen
    € 31
  • Wijfjes eenden filet

    snijbonen, zoete mais, zwarte look en aardappelwaaier
    € 35
  • Ossenhaas van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 38
  • Ribeye van het Ierse “Hereford” rund, seizoenslaatje

    € 37
  • Saus naar keuze

    Béarnaise€ 4
    Choron€ 4
    Groene peperroom€ 4
    Archiduc€ 4

Dessert

  • Meloenparfait met vanille en hibiscus

    € 11
  • vers gedraaid vanille ijs "dame blanche"

    € 11
  • Tarte tatin met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • fondant moelleux van bittere chocolade met vers gedraaid vanille ijs

    € 11
  • verse gedraaide sorbet volgens seizoen fruit

    € 11
  • kaasbord met briochebrood

    € 14
  • Crème brulée

    € 11

Business Lunch

  • Voorgerecht & hoofdschotel

    € 28