Te verkrijgen op 24 december kerstavond en 25 december kerstdag 2017

Kerstmenu

Trio van hapjes

*****

Open lasagne met schorseneer, kreeft, St. Jacobsnoot, koolrabi en kervelcoulis

*****

    Bouillon van rivierkreeftjes met zijn snippers en fijne groentjes

*****

      hertfilet met knolselder, spruitjes met spekjes, peterseliewortel en Parijse aardappeltjes

*****

De chocolade kubus

Menu 65 Euro        aangepaste wijnen 28 Euro

 

 Te verkrijgen op maandag 1 januari 2018

Nieuwjaarsmenu

Trio van hapjes

*****

Terrine van eendenlever, brioche toast en rode uien confituur

*****

Tarbot, langoustine en st. Jacobsnoot met prei en venkel

*****

Hert kotelet met boschampignons, witloof, groene kool en duchesse aardappel

*****

Chocolade gebak, chocolade mousse, praliné ijs met vruchtencoulis

Menu 65 Euro        aangepaste wijnen 28 Euro